Assortiment

Wij bieden een breed scala aan producten voor Du Bois

Natuursteen

Natuursteen is door de structuur een mooi product met een zéér bijzondere uitstraling.

Natuursteen is door de structuur een mooi product met een zéér bijzondere uitstraling. Natuursteen wordt uit verschillende gesteende geproduceerd. Tuin & Terras heeft alleen maar leveranciers die een hoge kwaliteit natuursteen leveren. Op deze manier kunnen wij altijd de kwaliteit van de natuursteen tegel waarborgen. De grote voordelen aan natuursteen zijn dat iedere tegel uniek  is en dat de tegels door en door gekleurd zijn.

Ga terug

Bewerking van natuursteen terrastegels

Natuursteen is een product dat recht uit de natuur komt.  De tegels worden uit grote stukken steen gehakt of gezaagd, hierdoor is iedere tegel uniek. Nadat de tegels uit de natuur worden gehaald worden ze bewerkt. De tegels worden gepolijst/ geschuurd of verzoet. Wanneer terrastegels gepolijst worden dan zijn ze vaak gevoelig voor krassen. Een terrastegel die verzoet is, is gevoeliger voor UV straling. Ondanks de bewerking kunnen er nog steeds oneffenheden in de tegels zitten en kan er dikte verschil zijn tussen de verschillende terrastegels. 

Houdt u natuursteen tegel mooi en zuiver.

Het onderhouden van natuursteen tegels is relatief gezien makkelijk. U dient wel rekening te houden met de soort natuursteen tegel.  De keuze van de natuursteen tegel dient afgestemd te worden met het verwachtingspatroon en het gebruik van de tegel. Laat u hierover informeren bij een van de Tuin & Terras vestigingen.  Welke tegel u ook kiest, u kunt de natuursteen tegel schoonmaken met neutrale natuurzeep. Deze zeep bevat een voedend bestanddeel dat ervoor zorgt dat de tegels helemaal gereinigd worden.  Groene aanslag en algen kunnen hierdoor voorkomen worden, zodat u geen glad terras of stoep krijgt.